17 март 2015 г.

Орифлейм ~ Ново: SoftCaress красиви ръце с мека кожа


Всичко е въпрос на навик! Радвайте се на красиви ръце с мека и здрава кожа всеки ден!

Горещи оферти с цветна козметика от Орифлейм в К4


Горещи оферти с цветна козметика от Орифлейм в К4 - за да очаровате не само през слънчевите дни! Пожелаваме ви успешен ден, изпълнен с цвят и красота!

16 март 2015 г.

Орифлейм ~ Ново: Glacier Rock




Възхитителен спортен аромат за него, Glacier Rock комбинира енергизиращите акорди на лимон със свежестта на чувствени нотки амбра. Ухание, което олицетворява уникалният, кристално чист въздух, допълнен от боб "Тонка" и мускус.

Орифлейм ~ НОВО!Шведска СПА Антицелулитна Терапия




Летящ старт на годината с вълнуваща терапия за вашата кожа! Тази освежаваща програма с ободряващ цитрусов аромат ще върне жизнеността на уморената кожа и ще разкрие по-гладка, по-стегната и сияйна кожа. Представяме ви новата ни серия продукти Шведска СПА Терапия с антицелулитно действие, която ще стимулира красотата на вашата кожа!

11 март 2015 г.

Орифлейм представя: Възстановяващ нощен серум "Спри времето"



Изживейте необикновено преобразяване на кожата, както никога досега!
Какво повече може да направи серумът от крема за лице? Много повече! Докато хидратиращите кремове овлажняват само горния дермален слой, мисията на серумите е по-сериозна.
Специалните им текстури са формулирани с по-малки молекули, които да доставят нутриенти и до по-дълбоките слоеве на кожата. Ето защо, те имат силата да я преобразяват напълно, действайки отвътре навън!

Орифлейм ~ Вашата мечтана кожа само за 1 минута!

Знаете ли, че натрупването на грим, замърсяванията от околната среда и мъртвите клетки правят кожата ви да изглежда груба и без блясък? Представяме ви Новата Почистваща Система SkinPro - високоефективна и в същото време нежна почистваща система с клинично доказан ефект - 8 пъти по-сияйна кожа, подобрена текстура и по-незабележими пори.


16 февруари 2015 г.

Орифлейм ~ Спирала The ONE Double Effect

The ONE Double Effect Mascara

За енергичната, модерна жена

1 СПИРАЛА 2 ЕФЕКТА

Орифлейм ~ My Naked Truth: чувствайте се красиви в собствената си кожа!

naked truth



Оставете този деликатен, женствен аромат да се слее с вътрешната ви хармония.

Орифлейм ~ Диаманти и перли

diamond cellular, diamond and pearls 

Казват, че те са най-добрите приятели на жените, но запитвали ли сте се защо?

Орифлейм ~ Матов завършек за комфортно усещане


Визия "МАТ"


Орифлейм ~ Какво искат жените

types of women offers


Все още е загадка, дори и за самите нас.

Смятаме, че това се дължи на непрестанната еволюция и желанието ни да прекрачваме граници, които сме смятали, че не можем да преминем. Променяме се с всеки натрупан опит, всеки ден и с всяка следваща година. И все пак, някои неща остават непроменени: аромат, който обожаваме, сутрешните ни навици, начина, по който се гримираме, моментите, посветени на самите нас, нашите любими хора, нещата, на които сме отдадени. Всяка жена е понякога уверена, понякога романтична, понякога чувствена и съблазнителна, естествена или динамична, или пък модерна, изтънчена, а понякога всичко това едновременно. :)
Размишлявахме за това, това което обичаме и какво бихме ви препоръчали, независимо от това как се чувствате днес.


Орифлейм ~ Ново в Каталог 3





Орифлейм ~ Каталог 3 (2015-2-16 - 2015-3-8)



    13 февруари 2015 г.

    Орифлейм България отново е Superbrand!



    Горди сме да ви споделим, че Орифлейм България за пореден път бе избрана от потребители и експертно жури за супермарка и получи престижното признание Superbrand.