16 март 2015 г.

Орифлейм ~ НОВО!Шведска СПА Антицелулитна Терапия




Летящ старт на годината с вълнуваща терапия за вашата кожа! Тази освежаваща програма с ободряващ цитрусов аромат ще върне жизнеността на уморената кожа и ще разкрие по-гладка, по-стегната и сияйна кожа. Представяме ви новата ни серия продукти Шведска СПА Терапия с антицелулитно действие, която ще стимулира красотата на вашата кожа!

Направете тези стъпки ваше ежедневие и за нула време ще видите резултатите:
  1. ЕКСФОЛИРАНЕ: Нежно отстранете замърсяванията, за да се радвате на еластична, мека и красива кожа. (Шведска СПА Терапия - Душ гел с антицелулитно действие)
  2. СТИМУЛИРАЙТЕ: Масажирайте нежно, за да подобрите кръвообращението и да улесните постигането на гладка кожа. (Шведска СПА Терапия - ексфолиращ сапун)
  3. TОНИЗИРАЙТЕ: Енергизирайте кожата с охлаждащ антицелулитен гел с кадифена текстура.

Ще се влюбите в аромата:
Цитрус и плодове – ароматен лимон, жасмин и ванилия
Ободряващ и искрящо-плодов аромат, който стимулира сетивата.

Прочетете за съставките, които ще върнат жизнеността на вашата кожа:
Масло от Шведска къпина [Rubus Chamaemorus Seed oil]
Шведската дива къпина улавя силата на сверната природа, събрала в себе си изключителна сила и енергия и мощни хранителни вещества. Ярките оранжеви плодчета са пълни със суперококсиданти, които енергизират на клетъчно ниво и подобряват сиянието на кожата.
Eтерично масло от градински чай [Salvia Officinalis Leaf Extract]
Салвията е богато на антиоксиданти растение, известно с регенериращите и стимулиращите си свойства. Със своя свеж и ободряващ аромат, етеричното масло от градински чай ще енергизира тялото ви, като съживи уморената и без блясък кожа.
Вземете ги с разкошна отстъпка само сега! Кликнете тук и вижте офертата!


Александра Денева - консултант по красота на Орифлейм гр. Шумен

Няма коментари: