16 февруари 2015 г.

Орифлейм ~ Диаманти и перли

diamond cellular, diamond and pearls 

Казват, че те са най-добрите приятели на жените, но запитвали ли сте се защо?

 Позамислихме се за момент и установихме, че общото между тях е, че те са вечни, елегантни и женствени и, че отразяват вътрешната ни красота и стил.
Ние от Орифлейм може да не ви предлагаме истински диаманти и перли, но се стараем да ви предадем основното им послание: качество, ефикасност, лукс - всичко, от което се нуждаете, за да се поглезите.
Открийте най-новата ни серия Диаманти и Перли и ще се влюбите в усещането за лукс, в което ще се обгърнете с всички продукти от колекцията - с аромат, външен вид и качество. Ще очаквате с нетърпение онези моменти под душа и когато се грижите за ръцете си, оставайки насаме със себе си.
Убедени сме, че вече знаете за нашия ккрем от антиейджинг серията Diamond cellular. Този изключителен крем с богата текстура се бори срещу видимите следи от стареене, за да разкрие безупречната природа на младата кожа.
Този крем предлага цялостно решение и уникални съставки:
  • Салицилова киселина и екстракт от бял трюфел, които се борят срещу бръчките
  • Диамантен прашец, който кара кожата да засияе
  • Дълбоко подмладяване на клетъчно ниво

Ние наистина сме убедени, че Диамантите и Перлите са най-добрите приятели на жените. Особено сега, когато можете да ги имате на невероятна цена. Вземете ги още сега, като ги добавите в кошницата чрез панела вдясно!
Александра Денева - консултант по красота на Орифлейм гр. Шумен

Няма коментари: